top of page

FACELIFTING, HALSLIFTING, ONDER-BOVEN OOGLIDCORRECTIE:

Ik ben Danny Everaert, de man van Mehtab, Izmir Medical Esthetic Travel. En ik ben 53 jaar jong. Ik heb lang geaarzeld om mijn medische behandeling te publiceren, wist wel dat ooit die dag kwam, maar ik heb periodiek wel data en foto’s opgeslagen in dit jaar om ooit het verschil te zien. Bij deze vond ik het de moment om mijn trotsheid en zelfzekerheid te publiceren. Het begint allemaal op je 45ste tijdens je in de spiegel kijkt. Innerlijk denk je van, "OEI" ik begin er vermoeid en ouder uit te zien en dit laat sporen na op je gezicht en in je budget door vele zalfjes aan te schaffen die uiteindelijk maar tijdelijk zijn en niet helpen. Je houd er enkel frustratie aan over. Natuurlijk wil iedereen wel dat complimentje blijven horen dat je er nog uitstekend en jong uitziet. Jaja, ook een man..! Dat is onze eerste persoonlijke ID weergave naar buiten toe. Eerst en vooral voel je u psychisch beter met uw eigen uitstraling en blijf je zelfzeker over jezelf.

Mijn keuze was een natuurlijke look. De foto 1 Voor en de foto 2 na zitten 10 weken tussen en van foto 1 naar foto 3 zit juist een jaar tussen voor dit resultaat te zien.


Bekijk deze natuurlijk uitziende transformatie. (Dit is geen fotoshop!!) De laatste foto is een biometrische foto die genomen is om mijn paspoort te vernieuwen. Er zijn mensen onder ons die me al gezien hebben. In de plaats van een verouderde opa-look met veel zichtbare bagage word je plots in enkel dagen tijd een man met jongere uitstraling. Zelfzekerheid en trots dat ik er zelf voor gekozen heb. Ik most het veel vroeger gedaan hebben. Ik ben onze Top-Chirurg eeuwig dankbaar voor zijn professionele toverkunsten.


Deze combinatie behandelingen zijn het best op je ongeveer 45-50ste jaar om uw droom waar te maken en om er 15-20 jaar jonger uit te zien.... Betaalbaar bij ons met hoogste kwaliteit.....Nederlands management in uw begeleiding met Voor en Na zorg in (Izmir) Turkije..... All-In pakket zonder 1 moment zorgen.... Vraag vrijblijvend al uw droommogelijkheden en vragen aan Mehtab via WhatsApp +31 6 24 22 16 29


Leer ons beter kennen en bekijk onze website en Facebookpagina voor meer....



Graag helpen we u met grondigheid verder,

Uw zelfzekerheid van uw uiterlijk kan in het kleinste detail zitten.

Groetjes van Danny en Mehtab,

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page