top of page

Frustratie bij het vinden van uw doel of droom?

Hangende oogleden, meerdere rimpels, bij snelle afslanking hangende huid, kromme neus, kaalheid, lelijke tanden, te groot/kleine of hangende borsten, nog steeds te dik na veel sporten, vervelende bril...., Allemaal worden we ouder en gaan we er anders uitzien, We stellen ons soms tevreden met oplossingen die niet definitief zijn en duur eindigen en uiteindelijk niet de gewenste voldoening. Sommigen hebben een ongewenste afwijking die je bezig houd, schaamte, uzelf verstoppen of je verliest uw zelfzekerheid, je hebt een afgeremd gevoel over je uiterlijk. Vooral niet weten hoe op te lossen, door te kort aan informatie en meestal foute gegevens. Of geen vertrouwen in iemand om uw doel en droom te vertellen. We weten hoe frustrerend het kan zijn wanneer u een expert moet bezoeken of antwoorden moet krijgen en er geen beschikbaar zijn. In je gedachten dat alles nog een taboe is of je denk dat het onhaalbaar is door de rondgaande hoge prijzen voor behandelingen. Bij ons is niemand zomaar een nummer en creëren we een familiaal gevoel. We zoeken uw behoeften uit zowel voor uw behandeling met een technisch advies als uw haalbaar budget voor verblijf.


Onze mooiste recensie ooit met 1 van de meeste voldoening:

"Ik ben altijd iemand geweest die geobsedeerd is door uiterlijk. Ik heb zoveel dingen gedaan om mooi te blijven. Omdat ik bang was voor een operatie, raadpleegde ik veel waardeloze gels en massages om mijn borsten groter te maken en niets werkte. Uiteindelijk zette ik mijn angst weg en besloot ik een operatie te ondergaan. Ik heb veel dokters bezocht, Heb Izmir Medical Esthetic Travel en Mehtab Peker leren kennen en ondertussen heel goede vriendinnen geworden. Mehtab Peker leidde me bij de beste Chirurg en was de enige die betrouwbaar voor mij was. Hij sprak de ervaren waarheid. Ik heb een borstvergroting ondergaan en ben nu zeer tevreden. Ik bedankt zowel het team Izmir Medical Esthetic Travel als Dr. Murat Mersin. Durf eindelijk met trots mijn bikini aan zonder T-shirt eroverheen."

(Borstvergroting - recensie)


In onze Travel afdeling:

Voor uw verblijfswensen stellen we een zorgeloos plan voor jou of familie op.

Uw behandelingen combineren met een vakantie voor heel jouw gezin of alleen, naar wens met Nederlandstalige begeleiding en advies voor dezelfde prijs dan 1 behandeling in België of Nederland. + Privé Vip-Transfer chauffeur (Uw eigen voordeel tot -60%) met nazorg.

Wij staan met excellente kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid voor u klaar, tot uw ware schoonheid zichtbaar is.

Ontdek zelf het verschil bij Izmir Medical Esthetic Travel.

Certificatie Medical Toerisme Turkije.


Lees je in op onze website of contacteer ons vrijblijvend via onze blauwe linken hieronder.

Mehtab Peker,









15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page