top of page

Haartransplantatie

Een van de meest voorkomende cosmetische problemen de laatste tijd is haaruitval. Hoewel het een veel voorkomend probleem is bij mannen, komt het ook voor bij vrouwen. Het is normaal om dagelijks honderd tal haren te verliezen.

Als het haarverlies meer is dan u gewend bent , Moet er een specialist worden geraadpleegd. Als het haaruitval niet door specialisten kan worden opgelost en er een permanent probleem is ontstaan, zou er een haartransplantatie kunnen toegepast worden.

Het is een proces waarbij gezonde haarzakjes met microchirurgie uit de donor gedeelte worden gehaalt. Deze worden getransplanteerd naar zones waar de haarzakjes hun activiteit zijn gaan verliezen.

De planning van deze procedure verschilt van persoon tot persoon.

Er worden kanalen in het gebied waar kaalheid is gaan optreden geopend. Er worden haarzakjes (grafts) uit de donor gedeelte verplaats daar waar de kanalen zijn geopend.

Het doel van deze toepassing is het verkrijgen van een natuurlijk en permanent uiterlijk. Deze procedure is eigenlijk een chirurgische ingreep. Wat er niet uitziet alsof er een ingreep is verricht en ook zeker gemakkelijk is in herstel.




Een graft is eigenlijk een haarfollikel of haarzakje, waar 1 of meerdere haren uit kunnen groeien. Gemiddeld bevatten grafts vaak 2 of 3 haren, maar er zijn zelfs grafts waar in zeldzame gevallen 5 of 6 haren uit groeien. Vaak worden grafts met 1 haar, ook wel single hair grafts genoemd, gebruik voor de haarlijn. Op deze manier kan een mooie, natuurlijke haarlijn worden gemaakt. Daarnaast is het ook mogelijk om grafts met meerdere haren, ook wel multigrafts genoemd, te gebruiken om gebieden mooi op te vullen met haar.


Hoe zou jij het vinden om de helft te besparen op de kosten en om naar Turkije te reizen om deze behandeling te ondergaan? Waarbij je volledig ontzorgd wordt onder begeleiding van privéchauffeurs en een Nederlandstalige Mehtab, zodat je een haartransplantatie behandeling kunt koppelen aan een ontspannen minivakantie aan de Turkse westkust.


Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.


Mehtab Peker,

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page