top of page

Kort overzicht: wie is Izmir Medical Esthetic Travel


Izmir Medical Esthetic Travel is een NR.1 bedrijf, die advies geeft over Plastische Esthetiek Chirurgie, Esthetische Cosmetische Tandheelkunde, Facelift Neuscorrectie Haartransplantatie, Liposuctie, Maagbotox Borstlifting Borstvergroting Oogcorrectie en veel meer behandelingen in Izmir/Turkije. Samen met deskundige artsen werken wij als gecertificeerd bedrijf om uw verwachtingen waar te maken.

Waarom deskundigen artsen voor ons kiezen - Wij zorgen voor een soepele weg om de communicatie in uw eigen NL taal tegenover patiënten te verbeteren vanuit de artsen.

Vanwege werkdruk van de artsen zijn zij niet in staat om zelf blijvende en nauwe contacten op te bouwen met de patiënten.

Artsen en klinieken in Izmir Turkije hebben veel meer jaren ervaring dan in Europa. Daarom staat Turkije sterk in zijn schoenen in deze sector en trekt Europees geschoolde Chirurgen aan. Goede contacten en kwalitatieve nazorg vanuit de artsen stelt onze patiënten op hun gemak.

  • Doorheen de jaren hebben wij een netwerk opgebouwd dat enkel bestaat uit de beste artsen waar wij zelf veel ervaring en succes mee hebben.

  • Wij werken geheel onafhankelijk en ons deskundig gecertificeerd advies is volledig vrijblijvend.

  • Alleen de beste artsen en onze zorg maakt van Izmir Medical Esthetic Travel simpelweg de nummer 1 wat u verdient.

  • Er word goed naar de verwachtingen geluisterd

  • Voor en Na – opvolging

  • Compleet pakket All-In, gewenste behandeling met een zonnige vakantie en verzorging, goedkoper dan 1 behandeling in Europa.

  • U verdient het om u goed te voelen in uw vel en maken uw droomwensen werkelijkheid.

  • Uw behandelingen met een vakantie in ons aantrekkelijke Turkije combineren en lekker tot rust komen zonder zorgen..

Wat wij doen:

Vanaf het eerste consult gesprek tot aan het eind van uw cosmetische traject wordt u ondersteund door Mehtab Peker en het team.

Hotel+Transfer+Kliniek en bijkomende zaken worden geregeld door ons.

Mehtab Peker in uw eigen Nederlandse taal vanaf het begin tot eind van uw verblijf.

Korte wachtrijen op alle gewenste behandelingen dankzij goede contacten tussen Izmir Medical Esthetic Travel en de deskundig artsen. Nederlandstalige Medical Toerisme Turkije, heeft een grote vraag voor gecertificeerde tussenbedrijven zoals Izmir-MET door de grote vraag. Complete opvolging en nazorg tot uw gewenste eindresultaat is bereikt met revalidatie tijd in vakantie stemming.

Uw persoonlijke Consulent die 24/7 voor u klaar staat.

Alles wat wij doen voor onze patiënten is geheel vrijblijvend en zitten geen onverwachte extra kosten aan verbonden.

Kosten in Turkije

De kosten van een medische behandeling in Turkije is een all-inclusive pakket. Het omvat alles wat u nodig heeft, zoals de operatie, ziekenhuisverblijf, alle tests en check-ups, consultatie, accommodatie, vip-transfers naar de luchthaven en een continu Nederlandstalige begeleiding.

Het kostenverschil is te wijten aan arbeidskosten en operationele kosten. Ook is er een valutaverschil tussen Turkije en Europa. Esthetisch chirurgen voeren dus veel chirurgische behandelingen uit in Turkije. Ze zijn zeer ervaren en behalen de beste correctieresultaten.

Waarom kiezen voor Izmir Medical Esthetic Medical Travel voor de beste behandelingen in Turkije?

Izmir Medical Esthetic Travel werkt met zeer ervaren esthetisch chirurgen. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied en zijn lid van ASPS (American Society of Plastic Chirurgie) en TAPS (Turkish Society of Plastic Chirurgie). De operatie wordt uitgevoerd in door JCI geaccrediteerde ziekenhuizen. Wij regelen een mooi 5-sterrenhotel dicht bij uw ziekenhuis. Of u kunt ook kiezen uit ons 5 STARS pakketten verblijf. Mehtab zelf, verwelkomt u op de luchthaven en brengt u met vip-transfer naar het hotel. We begeleiden je bij elke stap van je medische behandelingen in Turkije.

Patiënttevredenheid is de belangrijkste waarde voor Izmir Medical Esthetic Travel.

We bieden u:

  • Meest moderne technologie.

  • Mooi uitziende en perfecte uitstraling van uw behandeling.

  • Beste prijzen.

  • Verbazingwekkende, natuurlijk ogende resultaten.

  • Voor- en Nazorgondersteuning in uw eigen taal Nederlands.

  • We verliezen jou geen minuut uit het oog.

Indien jullie nog vragen hebben contacteer me vrijblijvend, we zoeken het beste uit voor jou.

Groetjes Mehtab,



85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page