top of page

Liposuctie

Het aantal vetcellen in het volwassen menselijk lichaam is constant. Na de puberteit neemt het aantal vetcellen niet toe, maar het volume vetcellen. Dit resulteert in gewichtstoename. Eetgewoonten en levensstijl zijn de belangrijkste factoren voor de gewichtstoename van mensen. Liposuctie, de methode van vetverwijdering, is een van de meest voorkomende en gevraagde operaties in de esthetische chirurgie. Liposuctie is een chirurgische methode om vetweefsel te verwijderen dat niet verloren kan gaan door een dieet of lichaamsbeweging. Allereerst is, liposuctie geen directe methode om gewicht te verliezen.


Allereerst moet een goede kandidaat voor liposuctie realistische verwachtingen hebben over de resultaten van de procedure. We mogen niet vergeten dat liposuctie-chirurgie geen gewichtsverlies is, maar een regionale methode voor het uitdunnen en vormgeven van het lichaam. De persoon die over deze operatie beslist, moet hiervan op de hoogte zijn.


BIJ VROUWEN

Rug-binnenste delen van armen, heupen, dijen, zijkanten van buik en taille, hals, binnenste en buitenste gebieden van de knie en binnenste en buitenste delen van de enkel, kliergebied.

BIJ MANNEN

Er worden meer vetophopingen gezien in het buikgebied, de buik, de zijkant van de taille en andere gebieden in het borstgebied. Af en toe kunnen er vetophopingen zijn in de regio's die liposuctie vereisen.


De kosten van een Liposuctie behandeling in Turkije bedragen 60% goedkoper dan in Europa. Het is een all-inclusive pakket. Het omvat alles wat u nodig heeft, zoals de Lipo behandeling, ziekenhuisverblijf, alle tests en check-ups, consultatie, accommodatie, vip-transfers naar de luchthaven en een continu Nederlandstalige begeleiding om je zorgeloos door het proces te brengen. Je gaat terug naar huis als een nieuwe schoonheid van jezelf.


Het kostenverschil is te wijten aan arbeidskosten en operationele kosten. Ook is er een valutaverschil tussen Turkije en Europa. Het is wereldwijd bekend dan esthetisch chirurgen veel Liposuctie behandelingen in Izmir, Turkije uitvoeren. Ze zijn zeer ervaren en behalen de beste resultaten. Izmir Medical Esthetic Travel werken enkel met de beste partners. Waarom wij anders zijn is dat u uw verblijf na behandeling kunt verlengen om lekker te genieten en om tot rust te komen.


Laat je goed informeren en bezoek onze website van Izmir Medical Esthetic Travel, Daar staat rijke informatie in hoe, wie, wat en wanneer.


Of neem een kortere bocht en neem vrijblijvend direct contact op met Mehtab Peker via link WhatsApp





60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page